Sesli Chat Panelleri

Merbaha arkadaşlar; Bugün siz değerli kullanıcılarımıza En iyi seslichat ve seslisohbet sisteminden bahsedeceğim.

Sesli sohbet sitelerini uzun sürelerden bu yana takip eden arkadaşlarımız, iyi bilirler ki bundan yaklaşık 5-6 sene önce voice 4 sistemi vardı. Voice 4 sisteminin kendisini geliştirmemesi sonucu ve yapılan saldırılar sonucunda voice sistemi sitelerde kullanılmamaya başladı. Voice sistemi yerine SpeakyChat sistemi alternatif olarak gündeme geldi. 5-6 seneden bu yanada bir çok sitede başarılı bir şekilde kullanılıyor. Speaky chat sisteminin de zaman zaman hataları olsa da, su anda piyasada bulunan en güvenli ve en iyi sesli chat sistemi olduğu kanıtlanmıştır. Speaky chat sistemine alternatif olarak isim vermek istemediğim bir çok sistem kullanıma sunuldu. Bazıları daha sitelerde bile kullanılmadan tarih olmaktan ne yazık ki öteye gidemedi. Bana göre bir sistemin demo yayını hizmete sunulduğu zaman kesinlikle eksiksiz olmalı, şu anda kullanılan speaky chat sisteminden de üstün olmalıdır. Eksikler sonucunda, kullanıcıların gözünde eksi yönleri oluşmakta ve yeni sistemler tercih sebebi olmamaktadır.

Speaky chat sisteminin en iyi olduğunu söledik. Ama, kendisini de geliştirmesi gerektiğini bu sayfadan belirtmek istiyorum. Örneğin; kamera kaliteleri daha iyi olabilir. Görsellik olarak bazı farklılıklar olabilir. Uzun süreden beri aynı görünüm kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Daha detaylı özellikler ve Active x denetiminin yükleme kolaylığı yeni giren kullanıcılar için en basite indirilmelidir. Hatta bana kalsa Active x denetimini hiç yüklemeden girilmesi daha da çok hoş olur. Nedenine gelirsek çogu kullanıcı bunun bir neyi virüs sistemi gibi görmekde en azından insanların üstündeki bu korku kalkmış olur. Sesli chat sistemlerini iyi bir şekilde kullanabilmek için tabiki birde iyi bir sesli chat yönetim panelinizin olması gereklidir. Şu anda piyasada bir çok hizmet veren panelci bulunmaktadır. Bu panelcilerin bir çoğu warez panel kullanmayı tercih etmekte, hiç kimse yeni bir şeyler yapayım, klasik görünümün ötesine geçmeye çalışalım ne yazık ki dememektedir. Yenilik yapan firmalar ise, site sahiblerinin fikirlerini almamakta, kendilerinin isteği üzerine güncellemeler yapmaktadır. Bana göre site sahiblerinin istekleri ve önerileri birinci sırada olmalıdır. Unutmayalım ki, herkes sonuçta kendi menfaatini düşünür ve gelişiminde bu noktada olmasını ister.

About zalimsin1

sefa demir"
Bu yazı SesLi ChaT, SesLiSevGimiZ içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

1 Responses to Sesli Chat Panelleri

  1. BeLen dedi ki:

    SeviyeLi Sohbetin Tek Adresi SesLiSevqimiz !! Eminim Girdiqinizde Bir Daha Cıkmak İstemiyeceksiniz . ( :
    SevqiLer BeLen …

Yorum bırakın